Ужас! Мегз се закопа под земята приживе

Пишман дизайнерката ошашави последователите си с ново "гениално" хрумване

Нещо за четене
13:30 - 02 Април 2024
6577
Ужас! Мегз се закопа под земята приживе

Миглена Каканашева - Мегз ошашави последователите си с ново "гениално" хрумване. Тя се закопа под земята приживе, видя Lupa.bg.  Целта й, както самата тя обяснява, е да се почувства по-близо до природата. Шантавата дизайнерка си купила 2 метра кутия, напълнила я с кал и се заровила вътре.

„Посадих се“ - пише под кадрите брюнетката, която от няколко години живее в Дубай.

"Пътуването ми с почвата започна с прекарване на време сред природата, спане на открито, ходене боса, сядане на тревата. Когато се преместих в Дубай си купих една малка кутия и я напълних с почва. Честно казано, в началото я използвах, когато се чувствах несигурна/ или някак колебаеща се по време на срещи в Zoom Просто си слагах краката в почвата по време на разговора и се чувствах толкова стабилна и уверена. Когато видях ефекта върху поведението ми и колко процеси задейства в мен, започнах да използвам кутията по-често. И колкото повече стоях в почвата, толкова по-големи промени в цялостното ми състояние на стабилност и сигурност усещах. Сега имам малък басейн с почва и толкова много неща открих и имам за споделяне по темата „как престоят в почвата влияе на здравето, поведението и цялостното ни състояние”. Планирам да започна да споделям повече по темата" - пилософства Мегз, а последователите й се подиграват на причудливите й идеи. 

"Здравейте, Каканашева.
Чувал съм, че най-релаксиращо е, да легнеш в дървена кутия, заровена в почвата. Запозната ли сте и смятате ли да опитате?" - пише последовател, а друг допълва "Стоенето в почва е най-сигурното нещо в тоя живот. Генерална репетиция" и "Нямам думи просто! Не знаех,че е толкова полезно! Сега разбирам защо свинете на село се търкалят в калта.Само още малко да се постопли и аз отивам да се отъркалям и погрухтя с тях!"