УЖАС! На какво з априлича мечтата на милиони Адриана Лима?

Феновете се чудят дали това не е в резултат неуспешна операция, твърде много филъри или ботулинов токсин

Шоу
17:56 - 15 Ноември 2023
9693
УЖАС! На какво заприлича мечтата на милиони Адриана Лима?

В средата на изминалото десетилетие Адриана Лима се превърна в най-скъпия топ модел, като дори изпревари най-близката си конкурентка Жизел Бюндхен в класацията. По нея въздишаха стотици милиони мъже, а вижте я сега!

Откакто красавицата напусна "Викторияс Сикрет" през 2018 г., заедно с нея цяла ера на топмодели от 2000-те години се раздели с марката, оставяйки след себе си носталгична следа от спомени. От този момент нататък започнаха промени във външния вид на звездата. И, за съжаление, те са катастрофални. 

Битката с килограмите е жестока

Красавицата започна връзка с Андре Лемерс и роди три пъти. Съвсем логично след раждането фигурата на модела се промени и тя напълня значително. Адриана сподели в интервю, че за нея това е труден период, в който се учи как да обикне тялото си отново. 

На премиерата на „Игрите на глада: Балада за змии и пойни птици“ супермоделът се появи значително отслабнала – талията й сякаш е станала още по-тънка, отколкото преди раждането. Но цялото внимание бе приковано към лицето ѝ - асиметрията и подуването се виждат с просто око, пише "Ел".

През миналото десетилетие по нея въздишаха милиони

Видно е, че Лима е решила да подобри известната "лисича" форма на очите си, но резултатът е катастрофален. Феновете се чудят дали това не е в резултат неуспешна операция? Твърде много филъри и ботулинов токсин? 

„Тя беше такава красавица. Сега е болезнено да се гледа. Какво си е направила?“, коментират интернет потребители. Самата Адриана не коментира промените във външния вид и не потвърждава пластичната операция.