Ужас! Последователите на малката Грета оставят свинщина и безпорядък след себе си!

Борещите се за чиста планета и срещу климатичните промени, не показаха, че много много им пука

Новини
17:01 - 24 Септември 2019
3996
Ужас! Последователите на малката Грета оставят свинщина и безпорядък след себе си!

Безпорядък и тонове боклуци оставиха протестиращите и последователи на малката Грета Тунберг. 16-годишната шведска ученичка, която е един от най-големите активисти за чиста планета, обикаля света, е номинирана за Нобелова награда за мир.

Хлапето с плитките говори пред своите последователи в "Хайд парк" в Чикаго. Всичко е точно, както се пее в една популярна песен, но само до един момент.

След напускането на зелените площи борещите се за чистота на въздуха и земята оставиха огромни количества боклуци - обелки от храни и плодове, опаковки от най-различни неща, а също така и пластмасови отпадъци, които най-много замърсяват почвата и водата.

Разбира се, това не остана незабелязано и в социалните мрежи започнаха да се публикуват снимки с критични текстове към екоактивистите.

"Така изглежда "Хайд парк" на сутринта след сбирката на притеснените екозащитници - оставили разпръснати пластмасовите си отпадъци навсякъде из зелените площи... Толкова много грижи за земята, наистина много трогателно!", бяха най-често срещаните коментари в социалните мрежи.