Ужас! Туристи продължават да мрат в Доминикана

През последната година имаше няколко мистериозни смъртни случая с американци в страната

Новини
11:32 - 21 Юни 2019
4073
Ужас! Туристи продължават да мрат в Доминикана

Жител на Ню Джърси стана поредният американски турист, който умира, докато е на почивка в Доминиканската република.

Преди него, през последната година имаше няколко мистериозни смъртни случая с американци в страната.

Според ABC 7, 55-годишният Джоузеф Алън е бил открит мъртъв в хотелската си стая на 13 юни. Неговата сестра Джейми Рийд разказала пред новинарския канал, че брат й отишъл да празнува рожден ден в Доминиканската република.

Неговите приятели й казали, че той се "оплаквал, че му е прекалено горещо на басейна. Казал, че отива в стаята си, за да вземе душ. След като се върнал казал, че отново не се чувства добре и че отива да полегне. На следващата сутрин неговите приятели почукали на вратата на стаята му преди закуска, но никой не отговорил".

След като помолили персонала на хотела за помощ Алън бил открит на пода в стаята си мъртъв. Рийд казала, че брат й не е имал здравословни проблеми преди да отпътува и че бил "като цяло добре със здравето."

Въпреки притесниятелния брой на смъртните случаи с туристи в страната Рийд не се притеснявала за брат си, тъй като той често посещавал тропическата дестинация."Не сме се замисляли, защото той ходи там постоянно," казва тя.

Според нея тя и семействата на останалите туристи, починали през последната година в страната, заслужават да получат отговори.

Алън е деветият човек в рамките на последната година, който умира внезапно в Доминиканската република.

Малко преди него, 53-годишната Лейла Кокс почина на 10 юни от инфларкт. Миранда Шауп-Вернер също умира от сърдечен удар, въпреки че след това съпругът й потвърждава, че тя е имала проблеми със сърцето.

През май двойка туристи бяха открити мъртви в хотелската си стая в рамките на същата седмица, в която друга жена почина в същия курорт. Тримата умират вследствие на заболяване на белите дробове и имали едни и същи усложнения, в това число кръвоизливи, белодробен оток и увеличение на сърцето.

Джон Коркоран, брат на популярната телевизионна водеща и инвестирор Барбара Коркоран, почина през април. Причината за смъртта първоначално не бе обявена, но в последствие Барбара написа в Instagram, че брат й имал проблеми със сърцето и че смъртта е била естествана.

CNN информира, че 67-годишният Робърт Уолъс също е починал през април в Hard Rock Hotel & Casino в Пунта Кана. Миналия юли 45-годишният Дейвид Харисън почина, след като му прилошало ден след като се гмуркал. За него се смята, че е получил инфаркт и че е имал белодробен оток.

Ивен Моник Спорт умира през 2018 г. Тя си взема душ, а след това консумира напитки от минибара в стаята си. Нейният годеник я открива мъртва на следващата сутрин.