Ужас в Бургас: Млад мъж преряза с нож гърлото на 32-годишната си жена пред детето им и се самоуби

Изродът заклал половинката си пред очите на 4-годишното им момиченце, защото искала да го зареже, след това скочи от покрива на блок

Крими
22:27 - 20 Юни 2024
15214
Ужас в Бургас: Млад мъж преряза с нож гърлото на 32-годишната си жена пред детето им и се самоуби

Убийство и самоубийство потресоха Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, а тялото ѝ е открито в парк в комплекс "Славейков". 

Минути след деянието мъжът тръгнал към съседен жилищен комплекс, качил се на покрива на блок, от който се метнал. Самоубийството е успешно - той е намерен размазан на паважа.

Блокът в Бургас, в който е извършена касапницата

По информация на разследващите, в двойката неотдавна е възникнал семеен скандал, тъй като съпругата е искала да го напусне. Мъжът отказвал да приеме раздялата им. Затова днес, след поредния скандал по телефона между тях, той се появил с нож и прерязал гърлото ѝ. След това изоставил тялото на жена си, а свидетел на касапницата е 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

В момента на двете местопроизшествия екипи на полицията извършват оглед. Преглеждат записи на камери, за да бъде потвърдена или отхвърлена версията за убийство и последвало самоубийство. Все още се издирва и ножът, с който е убита жената. Полиция проверява кошчета, контейнери, тревни площи в парка, а на мястото на самоубийството в „Славейков“ пристигнаха трупна линейка и криминалисти.