Ужас в Lupa.bg: Мутра вилнее с нож и пистолет в училище!

Татко на близнаци-разбойници раздава правосъдие в столичния квартал "Надежда"

Ексклузивно
13:13 - 24 Октомври 2019
4470
Ужас в Lupa.bg: Мутра вилнее с нож и пистолет в училище!

Децата проявяват агресия не защото са лоши, а защото родителите и обществото им дават такъв пример. Малките подражават, искат да са като големите. Такъв е и случаят в столичното 74-то СУ „Гоце Делчев”. Баща, изживяващ се за мутра от 90-те, си позволи да раздава право с пистолет на кръста по време на родителска среща, научи ексклузивно Lupa.bg. 

Лютият столичанин е баща на две момчета в пети клас, които често има проблеми с поведението в училище. Правят го и навън, на детската площадка. 11-годишните близнаци свсеки ден тормозят физическти и психически момиче от техния клас. В идиотските сцени се включват и други деца, водени от братята-главатари. Родителите на момиченцето се оплаквали нееднократно на директора и класната, което довело до извънредна родителска среща.

"Учудващото беше, че бащата на нападателите също се държа нападателно, опитвайки се да обясни, че момчетата му са деца, които имат нормално детство и едва ли не всичко им е позволено. Държа се арогантно, говореше на висок глас. И по-любопитното е, че имаше пистолет на кръста, който се постара да видят всички", сподели пред Lupa.bg една от майките, присъствали на родителската среща, която условно ще наречем Галя С.

След това родителите започват масово да искат да местят децата си - дали в друга паралелка, или в друго училище. Ръководството на 74-то училище успява да спре това и да потуши скандала. Докато не се стига до нов инцидент този уикенд. Единият от близначите на бабаита решава да демонстрира сила - пребива на детската площадка в "Надежда" дете от четвърти клас.

Родител, станал очевидец на мелето, прави забележка на малкия бияч, който от своя страна вика баща си. Започва патардия до небесата и след псувни от двете страни се стига и до размяна на удари. Тогава, явно видял, че е сам в битката за "истината", мутрата вади нож. Мъжът срещу него обаче реагира бързо и звъни на 112.

Екипът от 9-то РПУ идва, но за учудване на всички започва да си говори на "ти" с въоръжения вандал. Униформените дори опитват да потулят скандала, че нищо не е станало. В последствие се оказва, че бащата е криминално проявен, с няколко дела зад гърба си и... със солидни връзки в полицията.