В Би Ти Ви побесняха срещу Цветанка Ризова и Светльо Иванов

Двамата журналисти си уредиха дълги почивки по празниците, докато колегите им ще работят за Коледа и Нова година

Нещо за четене
22:21 - 19 Декември 2023
16105
В Би Ти Ви побесняха срещу Цветанка Ризова и Светльо Иванов

Би Ти Ви обяви част от празничната си програма, от която става ясно, че делничното предаване "Лице в лице“ с водещ Цветанка Ризова ще посреща актуални гости от обществено-политическия живот до 22 декември и ще премине в новата година с първо издание на 2 януари. Така Ризова ще бъде сред водещите с най-дълга почивка - цели 10 дни. Това доста разгневило останалите служители на медиата, твърдят запознати. 

Лиляна Боянова и Иван Георгиев нямат този късмет и ще им се наложи да работят по празниците. "Тази сутрин“ от 25 до 31 декември ще е с начален час 7 часа, а двамата водещи ще бъдат на ротационен принцип. Златимир Йочев ще води на Коледа - на 25 и 26 декември, а Мария Цънцарова - на 27, 28, 29 декември.

В първите работни дни на 2024 г. водещите се завръщат заедно на екран в ранния сутрешен ефир на Би Ти Ви.

В четирите празнични уикенда (23-24 декември, 30-31 декември), "Тази събота и неделя“ ще се излъчва от 8 до 10 часа с истории за спасението, вярата и надеждата.

Публицистичното предаване "120 минути“ с водещ Светослав Иванов ще запознае зрителите с вълнуващи гости навръх 24 декември и ще продължи с първо предаване за новата година на 7 януари. Тоест, Светльо ще си почива навръх Нова година. Така той удря дори Цветанка Ризова по почивка - цели 13 дни по празниците!