В Бургас медитират с Меги от „Търси се“

Специални гости на спектакъла ще са Албена Павлова и Емил Марков

Нещо за четене
14:23 - 22 Юли 2024
17141
В Бургас медитират с Меги от „Търси се“

След вълнуващата премиера в София „Чудесата в нас“-авторският спектакъл на Меги Димчева поема към своята морска спирка. На 26 юли, жителите и гостите на гр. Бургас ще може да потънат в един спектакъл за душата с много музика, споделеност и вълшебния глас на Меги.

В Бургас специални нейни гости ще бъдат актьорите Албена Павлова и Емил Марков. В духовното преживяване ще се включи и нашумялата бургаска поетеса Яна Вълчева.

Подобен спектакъл се случва за първи път в България. Той е едно дълбоко и изключително емоционално преживяване, в което публиката не е просто зрител. Всеки от присъстващите е истински докоснат от въздействието на думите, медитациите, дихателните практики,  най-хубавите български песни и техните невероятни текстове. Усещане за заедност, прегръдка, подаване на ръка, дихание, релаксация, свят извън ежедневната рутина-това са само част от емоциите, които ще преживее всеки зрител.

Нежната интерпретация на български песни ще бъде изпълнена в специален аранжимент от талантливия певец Борис Илиев. На пианото ще свири виртуозният Иво Дуков.

„Това е едно събитие, в който публиката ще преживее катарзис в душата си.-споделя Меги-То ще провокира зрителите да се вслушат във  вътрешния си глас, да се усетят свободни и щастливи от това, което са и от това, което имат в живота си! Заповядайте заедно да съпреживеем този поглед към дълбокото на душата си…Защото животът е най-голямото чудо!“