В Германия: Феновете на Левски са смешни крадци!

Купиха си "наказано" знаме, тръбят от Франкфурт

Спорт
20:16 - 03 Септември 2023
8119
В Германия: Феновете на Левски са смешни крадци!

Дни след дългоочакваната развръзка, поне за едните, от сблъсъка между Левски и Айнтрахт Франкфурт техните фенове си спретнаха своеобразна "война" в социалните мрежи. Както е известно, двата отбора излизат за реванша от плейофа за групите на Лигата на конференциите, след като преди седмица на Националния стадион "Васил Левски" завършиха при равенство 1:1.

Българският отбор беше подкрепян от солиден брой фенове, които бяха във Франкфурт. Появиха се редица снимки и видеа на запалянковците в центъра на града. Освен това те се похвалиха със знаме на германските "орли", като идеята бе, че е отнето от "вражеските" привържениците.

Популярните страници за ултраси в социалните мрежи - Hooligans.cz Official и Hooligans TV бързо отразиха случилото се. В описанията те написаха именно това, че "сините" фенове са отнели знамето от Айнтрахт Франкфурт.

В коментарите обаче се появиха немалко германци, като всички те обвиниха българските запалянковци в лъжа. Според тях знамето не е било отнето, а било закупено.

"Еха, те могат да използват интернет и да купуват знамена? Най-умните фенове на София"; "Откраднато". Всички знаем, че сами са си го купили". "Хахаха, те си купиха това знаме от нашия магазин"; "Това знаме може да се закупи близко до тяхното място за среща, не е "наказано" - гласяха някой от по-цензурираните коментари.