В Интернет се подиграват с Меси и компания (СНИМКИ)

Не беше подминат и Луис Суарес и татуировката му на врата

Новини
15:59 - 08 Май 2019
10988
В Интернет се подиграват с Меси и компания (СНИМКИ)

Загубата, която претърпя Барселона от Ливърпул и отпадането на каталунците от Шампионската лига, ще се помни дълго.

От феновете на мърсисайдци заради победата и обратът, който тимът на Юрген Клоп сътвори, след като загуби първия полуфинал на "Камп Ноу" с 0:3, а сега стигна да героично 4:0 и то в редовното време.

А от привържениците на Блаугранас заради пропуснатия шанс синьо-червените да играят на финала в Мадрид, както и отпадането отново след добър резултат - пример сблъсъците с Рома.

През миналия сезон отборът на Ернесто Валверде преживя подобен кошмар, но на четвъртфиналите. Тогава Барса спечели с 4:1 срещу Вълците, но на реванша на "Олимпико" грохна след 0:3.

В Интернет се появиха колажи, на които най-подиграван е голямата звезда на Барселона Лионел Меси, който вкара две от попаденията в първата среща с Ливърпул, но вчера нямаше шанс на "Анфийлд Роуд".

В едно от дербитата срещу Реал Мадрид през миналия сезон Меси вкара гол и си съблече фланелката, показвайки я на публиката. Сега тя беше заменена в колаж с изцапани с кафяво гащи, а също така и как простира пране.

Снимката пред таблото на "Анфийлд" и невярващият на очите си Лео Меси е красноречива, както и една стара снимка на Шакира - гаджето на Жерар Пике от Барселона, която показва с пръсти 4:0.

Разбира се, не беше подминат и Луис Суарес, който обеща, че този път няма да се радва, ако отбележи попадение срещу бившия си отбор Ливърпул. Но нямаше и нужда да прави каквото и да било като жест, тъй като не успя да стари нищо запомнящо се на терена, освен интервенцията срещу Андрю Робртсън, който в последствие беше заменен на почивката от Жоржиньо Вайналдум, отбелязал в последствие два от головете във вратата на Тер Щеген.

Бъзик с татуировката на врата на уругвайския нападател също имаше - пред изобразените три пръста някой зевзек е добавил цифрата 4 и в крайна сметка се получива крайния резултат от двата мача - 4:3.