В Левски на тръни за Европа : Няма да е лесно срещу Етър

В такъв мач бараж може всичко да се случи, коментира треньорът Георги Тодоров

У нас
13:04 - 27 Май 2019
1604
В Левски на тръни за Европа: Няма да е лесно срещу Етър

В лагера на Левски са на тръни преди баража срещу Етър за място в Лига Европа. Треньорът на сините Георги Тодоров призна, че в такъв мач може да се случи всичко и се върна назад към плейофа с Верея преди две години, който бе спечелен с мъка след изпълнения на дузпи.

„Изобщо не си правя илюзии, че ще ни бъде лесно, още повече наблюдавайки последния ни мач на Герена. Ние трябва да играем изключително агресивно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да си решим мача и да не допускаме грешки в защита, което е един от проблемите ни.

Всичко може да се случи в този бараж, надявам се да няма продължения и дузпи, но за всичко сме готови. Има ли го? Има го! Може ли да стане Може! Преди две години имаше едни инфарктни дузпи срещу Верея, така че...”, коментира Тодоров преди утрешния двубой с търновци.

„Аз не смятам ще се приберат и само ще се защитават. Последният мач на Герена с тях, който завърши 2:1, виждате какво поведение имаше Етър първото полувреме. Те водеха, владееха инициативата и това в никакъв случай не бива да се допуска”, каза още треньорът на сините.

В състава на Левски има и някои кадрови проблеми. Голмайсторът Станислав Костов има болежки в коляното и не е в своята топ форма, обясни Гошо Тодоров.

„Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, дано всичко е наред за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за утре. Костов има проблем с коляното и това пречи в тренировъчния процес. Нормално е да не е в оптимална форма, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража”, сподели още наставникът на Левски.

Снимка: Lap.bg

Вижте брифинга на Георги Тодоров във видеото.