В опит да спасят мандата : ИТН се срещат с ГЕРБ

В поканата на Тошко Йорданов се посочва, че „едва ли има народен представител от 50-ото Народно събрание, който да не осъзнава, че на страната е нужно стабилно управление

У нас
10:42 - 03 Август 2024
1361
В опит да спасят мандата: ИТН се срещат с ГЕРБ

Представителите на „Има такъв народ" ще се срещнат с ГЕРБ-СДС, за да разговарят за подкрепа за третия мандат от 11:00 часа днес в зала 1 на Народното събрание, съобщиха от ИТН. Поканата за разговор е адресирана до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

В поканата се посочва, че „едва ли има народен представител от 50-ото Народно събрание, който да не осъзнава, че на страната е нужно стабилно управление, което да започне да решава най-неотложните проблеми. Това не може да стане без широка парламентарна подкрепа и ясна управленска програма“.  

Срещата с най-голямата парламентарна група, тази на ГЕРБ-СДС, е последна от поредицата разговори за подкрепа за правителство с третия проучвателен мандат, които започнаха още във вторник – ден, след като президентът Румен Радев връчи третия мандат на парламентарната група на ИТН.