В Попокатепетъл има база на извънземни

От активния вулкан отново излезе НЛО

Мистика
14:06 - 27 Април 2020
5317
В Попокатепетъл има база на извънземни

Поредно видео с изкачащ от вулкана Попокатепетъл неидентифициран летящ обект е публикувано в световната мрежа на 22 април т.г. Активният мексикански вулкан редовно влиза в рубриките за НЛО и това кара изследователите на темата за извънземни да предполагат, че в кратера на Попокатепетъл има база на НЛО.

Заснетият обект е бяла сфера, която излиза от димящото гърло и бавно се отдалечава. Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг веднага обяви, че това е сигурно доказателство за присъствието на извънземни на Земята. Критици на уфолога го обвиниха, че манипулира фактите и видео материалите. 

Вероятно извънземните в мексиканския вулкан са военни и са избрали кратера като удобно скривалище, смята Уоринг. Той уточнява, че кратерът на Попокатепетъл е с размери приблизително 600 метра в диаметър, което е 12 пъти повече от размерите на извънземен кораб. Уфологът не разкрива на базата на какво пресмята размерите на евентуалния извънземен кораб, но стига до извода, че кратерът на Попокатепетъл е достатъчен за извънземни кораби, които да проникнат свободно във вулкана и да го оборудват.

Уфологът предлага мексиканските власти да влязат във връзка с извънземните и да спрат да крият от обществото информацията за подобни контакти. Уоринг допуска, че мексиканското правителство в замяна на използването на вулкана иска да получи някаква извънземна технология.

Попокатепетъл е на повече от 700 хиляди години. Височината му е 5450 метра, диаметърът на вулканичната планина в основата е около 25 километра. Активен е от 1947 г., като бълването на газ, дим и лава се засилва рязко през 90-те години на 20 век.