В "Капките": Наско от Б. Т. Р. спечели с образа на Павароти

Той се справи с имитацията на световно известния италиански тенор и световният хит „Caruso”

Новини
23:22 - 26 Февруари 2024
9702
В "Капките": Наско от Б. Т. Р. спечели с образа на Павароти

След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда за най-силен старт в историята, тази вечер имаше още много неповторими имитации.

Предишната седмица водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се приземиха с парашути пред студиото и направиха силна заявка за новия сезон.

Към експертното жури в състав Хилда Казасян, Любо Киров и Веселин Маринов се присъедини Димитър Красимиров Милушев от публиката, който замести липсващия Димитър Ковачев-Фънки, който се появи по-късно.

Четиримата имаха нелеката задача да оценяват невероятните музикални изпълнения се представиха и новите осем участници в сезона.

Владимир Зомбори, който спечели миналата седмица, се впусна смело в огромното предизвикателство да влезе в обувките на певицата с невероятен глас Adele. Бутонът на късмета отреди на победителя от първи лайв да се изпълни носталгичната балада „Hello”.

Обявената за “Кралица на разбитите сърца” певица изпълнява лиричната балада с акомпанимент на пиано и песента се превърна в тотален хит. клипът на Hello е гледан почти 3 млрд. пъти в интернет, а в интервю пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки нейн концерт започва с тази песен, тъй като намира за странно да поздрави публиката с „Hello” по средата на шоуто.

По-късно неузнаваем на сцената излезе вокалът на групата БТР Наско, на когото Бутонът на късмета отреди сложна задача – имитация на световно известния италиански тенор Luciano Pavarotti и световния хит „Caruso”.

Песента, създадена през 1986 година от италианския поппевец, музикант и композитор Лучо Дала, е посветена на легендарния оперен тенор Енрико Карузо. Песента увековечава силата на любовта чрез музиката и разказва за любовта и морето.

Сингълът е обявен за платинен от федерацията на италианската музикална индустрия. Лучано Павароти е един от прочутите „Трима тенори“ и е добре известен с концертите си пред огромна публика и с медийните си изяви.

Последна за вечерта на сцената излезе поп фолк звездата Мария, която със сигурност очарова за пореден път феновете си с впечатляващо си превъплъщение в образа на легендата на българската естрадна музика Лили Иванова.

Гласовитата певица изпълнява на живо емблематичния хит „Щурче“. Песните на великата Лили обикновено носят победи в хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“.