В САЩ питат: Плати ли с фелацио ЛиЛана дуета си със Снууп Дог? (ВИДЕО)

Едно време
16:26 - 18 Ноември 2020
34119
В САЩ питат: Плати ли с фелацио ЛиЛана дуета си със Снууп Дог? (ВИДЕО)

Проблемите на дългогодишната любовница на Васил Божков - ЛиЛана с родното правосъдие накараха щатските медии да се присетят за русокосата певица. В последното си издание популярният подкаст "Верифай Мюзик" изкопа дуета на Лили Деянова с рапъра Снууп Дог и отново постави въпроса дали дащната нашенка е заплатила с тялото си колаборацията с музикалната икона.

В програмата ЛиЛана е описана като половинката на най-страшния български мафиотски бос, известна със сексуалните си подвизи и сред двата пола (което май си е чиста измислица). За сметка на това факт е, че през 2009-а престъпно младата Лили успя да се докопа до иконата Снууп Дог и да направи парче с него, като според "Верифай Мюзик" нашенката е използвала креватно-оралните си умения, за да пробие.

В интерес на истината подобни слухове вървяха още преди повече от десетилетие. Тогава американското радиошоу The young turks, което се гледа в интернет, осмя клипа, в който Лилито се кълчи до Снууп Дог. Предаването обвини ЛиЛана, че е преспала с рапъра, а водещата Ана Каспарян оплю певицата, че не можела да пее и имала акцент.

Черно и бяло в нас се преплитат във неделим кръговрат

Самата Деянова твърди, че марка кафе е платила хонорар на рапъра, за да се включи в песента й. "Парите са символични, а основната причина Снууп да пее с мен е, че хареса песните ми", каза ЛиЛана. Тя обаче отказа да назове какъв е размерът, защото от фирмата не искали да споменава цифрата, преведена по сметката на Снууп Дог.

Джени Дженингс, музикален мениджър на ЛиЛана за САЩ, също потвърди, че американският рапър е получил хонорар за снимките с нашата певица. Дали тези пари са излезли от джоба на покровителя Божков, едва ли някога ще разберем.

Иначе клипът е заснет през февруари 2009 г. в Лос Анджелис за 2 седмици. Идеята за дует била на музикалния продуцент Ариел Родригес, който е и продуцент на Ар Кели. В сингъла "Дайм Пийс" се включи и рапърът Мишо Шамара, или Биг Ша.