Вал Килмър обожавал целувките на Анджелина Джоли

Новини
16:29 - 22 Април 2020
2555
Вал Килмър обожавал целувките на Анджелина Джоли

60-годишният Вал Килмър не крие, че е бил лудо влюбен в Анджелина Джоли и ''нямал търпение да целуне'' своята партньорка във филма “Александър“ Анджелина Джоли, съобщава Contacmusic. 

Килмър с удоволствие влязъл в ролята на съпруг на 44-годишната красавица в лентата от 2004 г., защото имал чувства към нея.

Вал - който играе крал Филип, съпруг на кралица Олимпия, изиграна от Анджелина - пише в новата си мемоарна книга “Аз съм твой Хъкълбери“ за тяхното приятелство: ''Бях до нея, когато майката на Анджи загуби битката си с рака. Те живееха в любимия хотел на майка ѝ. Случайно бях там“.

Той припомня, че Анджелина е била без съпруг, когато са снимали филма, наскоро разделила се с Били Боб Торнтън.

Актьорът от “Топ Гън“ призна, че е казал на режисьора на “Александър“ Оливър Стоун, че ще участва във филма само ако кралят и кралицата в ретроспекция се влюбят един в друг и обсипят замъка със страст, преди да се обърнат един срещрът у друг.

Той пише още: “Когато хората ме питат каква е Анджелина, аз винаги казвам, че тя е като другите жени и суперзвезди, но просто нещо повече. По-великолепна. По-мъдра. По-драматична. По-магична. По-земна“.

Но когато снимките приключили, краткият романс на двойката също приключил и Анджелина продължила нататък със звездата от “Мистър и мисис Смит“ Брад Пит, за когото се омъжи и се сдобиха с пет деца, преди да се разделят през 2016 г.

Актьорът, който също има деца - Джак (24) и Мерцедес (28), от бившата си съпруга Джоан Уоли, а преди това се срещаше с Шер и Синди Крофорд - призна, че най-опустошителната му раздяла била краят на връзката му с Дарил Хана през 2001 г.

Той написа: “Обичах я с цялото си сърце и тази любов не е загубила силата си. Все още съм влюбен в Дарил. Когато се разделихме, плаках всеки ден в продължение на половин година“.