Валери Симеонов: Протестиращите са хулигани и вандали

Топ
18:40 - 29 Септември 2020
4784
Валери Симеонов: Протестиращите са хулигани и вандали

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов изсипа остри критики наред за маса ВИП-политици, без да пести крайни определения за никого.  

Доста краен бе Симеонов и по отношение на определенията си за президента Румен Радев. "Радев няма да остане с нищо сериозно в историята. Между него и Корнелия Нинова няма разлика, тя е само в пола", отсече лидерът на НФСБ.

Единствено за напусналите ПГ на БСП депутати, Симеонов заяви, че това са стойностни хора, които не страдат от звездна болест дали ще бъдат избрани някъде. Уверен съм, че имат дълбоки и сериозни мотиви за решението си, обясни той. 

Познавам някои от тези хора, те си имат собствен бизнес някои са от моя район, сподели Симеонов.

"Красимир Каракачанов да не е патриарх? Той е от едната страна". Така Симеонов коментира изявлението на военния министър за експертен кабинет. Зам.-шефът на парламента смята, че изказването на военния министър по темата било само за да вдига шум.

Симеонов обаче бе най-остър към протестите на жълтите павета. "Какви протести са това. Това са масови хулигански прояви и вандализъм. След което отправи критики към журналистите, като заяви, че БНТ, Би Ти Ви и Нова телевизия подкрепили протестите, като изкарали бунтарите герои.