Валери Йорданов си взе отпуск по бащинство, два спектакъла в Народния бяха отменени

"Опит за летене" и "Караконджул“ няма да се играят

Култура
15:39 - 30 Октомври 2023
20484
Валери Йорданов си взе отпуск по бащинство, два спектакъла в Народния бяха отменени

Спектакълът „Опит за летене“ от Йордан Радичков на режисьора Стоян Радев, програмиран за утре, 31 октомври, както и моноспектакълът „Караконджул“ на Валери Йорданов, програмиран за 4 ноември, се отменят поради упражнено от актьора право на ползване на отпуск по бащинство в продължение на 15 дни, считано от 27 октомври, за което Народният театър е надлежно уведомен днес (30 октомври), съобщиха от театъра.

До 13 ноември зрителите, закупили билети за спектакъла „Опит за летене“, могат да презаверят своите билети на касите на Народния театър за спектакъл от репертоара на театъра или да ги върнат.

До 18 ноември зрителите, закупили билети за „Караконджул“, могат да презаверят своите билети на касите на Народния театър за спектакъл от репертоара на театъра, както и да ги върнат, ако желаят.

Преди седмица Валери Йорданов стана татко на момченце, което носи името Йордан. "Днес, 22. 10. 2023 г, се роди Йордан Валери Йорданов. Син на Неделина Куртелова и Валери Йорданов. Племенник, Внук, Пра-внук и Пра-пра-внук - от двете страни и от началото на името и на фамилията си. "Йордан - Спокойна и мощна река", написа тогава актьорът и режисьор.