Ванга предсказала покушение срещу Путин през 2020 г.

Мощно цунами щяло да залее Азия

Любопитно
17:00 - 19 Февруари 2020
5271
Ванга предсказала покушение срещу Путин през 2020 г.

Покушение срещу Владимир Путин, страховито цунами през 2020 г. и... край на света. Това са едни от най-страшните предсказания на баба Ванга, съобщава Express.co.uk.

Година преди смъртта си през 1996-а пророчицата предсказва, че планетата ни ще бъде изпепелена. Успокояващото в случая е, че според нея огненият ад няма да се случи в следващите 3000 години, а чак през 5079 г. Лошото е обаче, че баба Ванга не е уточнила по какъв начин ще се стигне до това изпепеляване на Земята и края на света.

Британският медиум Крейг Хамилтън-Паркър уточнява, че въпреки това 2020 г. ще бъде бурна, с война в Близкия Изток, природни бедствия и политически вълнения, предава Express.co.uk.

Вярващите в предсказанията на пророчицата от Рупите са убедени, че баба Ванга е предсказала и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Предполага се, че ще бъде нападнат от член на собствената си охрана.

Въпреки че Хамилтън-Паркър не предсказва подобен опит за покушение, той казва, че президентът Путин ще сключи мирен договор с американския президент Тръмп. Освен това британецът предвижда проблеми за китайския президент Си Дзинпин след бунтовете в Хонконг.

 „Сблъсквайки се със сваляне на правителството, Си Дзинпин ще се съгласи на бързи промени, но те ще се развият няколко години след 2020 г.".

Според предсказанията на баба Ванга мощно цунами може да удари Азия 16 години след трагедията, до която се стигна след друга огромна вълна, през 2004 г. Тогава загинаха над 220 000 души в Югоизточна Азия.

Ако пророчицата се окаже права, през следващата година се очаква катастрофична вълна да залее части на Пакистан, Япония, Китай, Индонезия.

Според Хамилтън-Паркър през 2020 г. в цял свят ще има много екологични бедствия.

„През 2020 г. ще има много земетресения. По-специално в Япония и Индия ще се наблюдават големи трусове, които могат да засегнат летните олимпийски игри", коментира той.

"САЩ също ще преживеят земетресения. Сериозна вулканична активност на малък остров - не мога да определя къде и спешна евакуация", продължи с предсказанията си британският медиум.

Известна като Нострадамус на Балканите, 85% от нещата, които предрича баба Ванга, се сбъдват. Пророчицата се прочу в цял свят през 2000 г., когато предсказанието й за потъването на руската подводница Курск се осъществи.

Твърди се още, че ясновидката е предвидила и избирането на Барак Обама за президент на САЩ.

"На 8 април 1942 г. българският цар Борис II е ходил да се консултира с нея. По-късно, по времето на комунизма, членове на управляващия елит търсят съветите й. Носеха се слухове, че съветският лидер Леонид Брежнев се е консултирал с нея поне веднъж", казва авторката Джудит Джойс.