Ванга се зареждала на Побитите камъни

Каменната гора край Варна лекува и най-лошите болести

Мистика
11:05 - 04 Май 2019
16233
Ванга се зареждала на Побитите камъни

В България има над 60 000 енергийни центрове и те закрилят хората, които живеят на тази земя, твърди треньорът по борба и лечител Иван Гарабитов. Малко са тези, които знаят местата на тези чудеса на земята на наша територия, но е факт, че те винаги са спасявали и спасяват България от големи катаклизми.

Никой не знае как точно са възникнали и кой ги е създал преди хилядолетия или може би дори преди цели епохи. Според Иван Гарабитов само със силата на мисълта са местени камъни от по 25 тона, които днес лежат върху само три други камъка и образуват процеп, използван от древните обитатели на българските земи за преклонение пред светлината и слънцето.

Такива места са Белинташ или Бегликташ, Бузовград или Побитите камъни край Варна. Именно Побитите камъни се наричат още Каменната гора на България, където спортисти придобиват необикновени способности. На това място се постига за месец и половина това, което спортист научава за година и половина в тренировъчната зала, категоричен е Гарабитов.

Говори се, че самата Ванга е идвала в Каменната гора на Побитите камъни на 18 километра от Варна, за да се зарежда с енергия. Знае се за 5 нейни посещения там, но според местните са много повече – в периода 1969-1987 г. пророчицата идвала поне по веднъж годишно. Тя сядала на един камък с лице към слънцето, протягала ръце напред или нагоре и стояла така за около 25-30 минути. Така се зареждала енергийно и пречиствала духа си.

Мястото е много по-тачено от руснаци, отколкото от българи. При Побитите камъни не секват групите от туристи от Русия. Водачите на групите винаги говорят за необикновената енергия на мястото, която може да излекува всяка болест. Точно по тази причина горещо се препоръчва задължително да се дойде тук, дори ако човек се чувства грохнал и разбит. Под сянката на каменните „дървета” със сигурност ще се почувства по-добре. Също така се препоръчва човек да ходи бос – така по-бързо ще се раздели с натрупаната негативна енергия и ще се зареди с положителна.

Най-мощно е това място в Магическия кръг – така се нарича каменна композиция във формата на кръг, в чийто център има колона. Смята се, че именно в Магическия кръг на Каменната гора става зареждането с енергия и синхронизирането на биоенергийните ритми с ритмите на Вселената. Енергията на Магическия кръг е толкова силна, че в радиус 10 метра от него доста често от строя излизат телефони, фотоапарати и друга техника. Има още едно поверие - ако се обиколи Каменната гора, а след това се влезе в кръга, то късметът никога вече няма да се отвърне от човека. Затова всеки българин трябва да дойде при Побитите камъни и да изпълни всички тези ритуали, за да живее по-леко и по-щастливо.