Ванко 1 се закани: Ще избия изкуствените зъби на Джизъса!

Рапърът заяви, че щерка му няма нищо общо с Благой

Нещо за четене
13:47 - 17 Май 2023
31026
Ванко 1 се закани: Ще избия изкуствените зъби на Джизъса!

Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева. Мацката наистина е готина и атрактивна, точно по вкуса на Джизъса, който обаче от седмици има взимане-даване с Мария Обрейкова от "Сървайвър".

Както знаем, на него това не му пречи, а броят на жените в леглото му е само подробност. Благой си прави новите зъби (знаем, че е маниак на тема ченета) в клиниката на Ванко 1 под тепетата и точно там уж го бяха засекли да излиза от хотел с младата Ивана.

Ванко 1 с дъщеря си Ивана

След като новината превзе медиите, по нея се изказа лично рапърът Иван Главчев. Ванко 1 заяви, че щерка му няма нищо общо с Георгиев и двамата се познават само от клиниката, в която му правят зъбите от цирконий. Таткото на хубавицата е категоричен и че отношения, различни от приятелските, между тях няма и да има, пише клюки.бг.

"Уважавам Благой, той е важен клиент на клиниката ни. Но ако доближи дъщеря ми с други помисли, извън приятелските, лично ще му избия зъбите, които ние му направихме", смигва Ванко 1.

И това е напълно очаквано и разбираемо, предвид факта, че рапърът обожава чедото си и е наясно колко щерки е разплакал в живота си бившият футболист. Надали той ще позволи Благо да прави подобни волности с Ивана, не и без да си плати за това. Просто бившият футболист или някой негов приближен е решил да му прави черен пр с името на Ванко 1 и дъщеря му Ивана.