Ваня Червенкова отговаря: Не съм лежала в затвора, Светльо Митев раздува за кокошките от Мало Бучино

Срещите ни със "светци” или мафиоти не ни правят такива, нали?

Общество
13:05 - 21 Август 2021
9812
Ваня Червенкова отговаря: Не съм лежала в затвора, Светльо Митев раздува за кокошките от Мало Бучино

Бизнесдамата Ваня Червенкова използва социалните мрежи, за да коментира нашироко участието си в скандала, забъркан вчера от ген. Димитър Владимиров и депутата от ИТН Светлин Митев. Прясно избраният за шеф на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на СРС-та беше обвинен от бившия си началник във връзки с подземния свят, в това число г-жа Червенкова.

Ето как реагира известната бизнесдама и риалити звезда на публикациите по тема в lupa.bg, след като г-н Митев говори ексклузивно пред нас (с незначителни съкращения):

Никога не съм осъждана за каквото и да е било. Имала съм дело преди години, което аз съм спечелила по категоричен и безспорен начин на триинстанционно производство. Така, че не вменявайте на никого аз коя съм

Към Светлин Митев:
Светльо, на теб също ще говоря на “ ти” , не защото ми липсва уважителна та форма на обръщение , ами защото въпреки, че не сме се виждали от 20 години , сме изпили достатъчно “кафета заедно”…

Директно към абзаците в интервюто ти:
-ген . Владимиров не Ви е уволнил по случая Червенкова, а моето име дойде след “ кафетата” с покойния вече Боби Цанков! И вие всички знаете това твърде добре!Докато
ние сме се познавали, никой не беше чул за вас. Вие бяхте “ осветени” , след вашето познанство с Цанков!
-Аз съм твърде мъжко момиче, за да “ топя” някого , където и да е било. Всички ме познават добре и аз няма да позволя на никого ,да петни името ми!
-Всички вие сте наясно с моите “ разговори” и със сигурност не съм звъняла на никого, за да питам кой къде е, защото просто не ме интересува/ смешно е това обяснение/
-Към онази дата цитирам , аз съм се водила “ криминално проявена” , а сега съм със “светъл образ “ дааа???
-Светлин, към всяка една дата от моя живот съм била с един и същ образ….постъпвала съм достойно, живяла съм така и така ще продължавам, докато ми е писано!

Не се страхувам, нито срамувам от нищо и никого!Затова водя битки и войни, защото вярвам в истината , справедливостта, вярвам в Бог, в себе си , доброто и любовта !
-На Смешните изказвания, че съм звъняла, за да питам кой е на море или в къщи .. могат да повярват кокошките от някой двор в Мало Бучино..
-За какво сме си говорили, когото го е интересувало ме е разпитал и аз съм отговорила достойно спрямо всичко и всички!!!!!!!! Визирам Военна прокуратура , която оневини всички!

-Да се твърди, че аз съм ходила в НСО ,за да давам разпечатки,също е глупост и страшна лъжа! Ген.Владимиров е жив и може да го потвърди. Имахте си вътрешен инспекторат, който започна проверка, НО НЕ ПО МОЯ ИНИЦИАТИВА!!!!!
-Колкото до покушението, това също е глупост, някой да те прави съпричастен с него... Съжалявам, че разследващият орган го е допуснал даже!
-Познаваме се всички, понеже сме си “пили кафето” на една или съседни маси. Със сигурност зная едно, че сте прекрасни хора и професионалисти може би/ това ще кажат тези, за които сте работили/

Да! Срещите ни със "светци” или мафиоти не ни правят такива нали???
И аз съм се срещала няколко пъти с Путин , но това нищо не означава , както и съм се срещала с наемни убийци, което не ме прави изпълнител на “ мокри поръчки “ нали??
Така, че нека да внимаваме в квалификациите.. моля!!!!
Пожелавам ти успех в новоназначението! Надявам се да работиш в полза на народа ни!

Няма безгрешни хора, има грешни обстоятелства !!!
Важното е да подхождаме с чест и достойство . Смея да твърдя, че ги притежавам , затова не ми пука срещу кого се изправям !
Истината ОСВОБОЖДАВА!

Към ген.Владимиров:

Към ВАС.. само на “ вие”!
Заради годините и малкото , но смислени неща, които съм запомнила!
Не позволявайте да бъдете маша в ничии ръце!
Вие сте мъдър и достоен мъж!

P.S. Напомням още веднъж, че заставам зад всяка една от думите си, както и съм готова да ги докажа!
Ваня Червенкова
P.S. Снимката е от днес.. не разполагам тук с костюм , за да изглеждам в очите на някого по представителна , това съм аз!
Специалното интервю , което аз няма да подмина без отговор..и Ви го давам.. Мога и още… нали знаете това???