Ваня Кастрева и Демерджиев празнуват 1 юни в училище

Актуални новини
18:33 - 01 Юни 2023
2289
Ваня Кастрева и Демерджиев празнуват 1 юни в училище

Детството е във всеки един от нас - с тези думи началникът на Регионалното управление на образованието (РУО) София-град д-р Ваня Кастрева се обърна към събралите се ученици, учители и родители на празничното тържество по случай Международния ден на детето във Второ Средно училище "Академик Емилиян Станев". Това съобщиха от РУО в София-град.

Ваня Кастрева призова и в живота, и в училището, всеки ден да се превърне в празник на детството, за да израстват добри следващите поколения.

Д-р Кастрева отправи и благодарност към вицепремиера и вътрешен министър Иван Демерджиев за усилията от страна на полицейските служители за осигуряването на безопасността на младите хора като грижа за бъдещето на страната.

Министър Демерджиев предостави за подарък книги на училищната библиотека и напомни на децата и учениците колко е важно да не пропускат и да четат в съвременния свят.

Директорът на Второ средно училище "Академик Емилиян Станев" Елеонора Лилова поздрави присъстващите и откри празничното тържество, на което ученици от начален етап представиха програма от детски песни, фолклорни изпълнения и съвременна музика и танци.