Ваня от „Фермата“ тръгва на турне

Нещо за четене
16:43 - 06 Януари 2022
2715
Ваня от „Фермата“ тръгва на турне

Да събере феновете си от големите градове в страната на едно място – това планира да направи Ваня Павлова, която се доказа като Терминатора на Арената в последния сезон на „Фермата“. Една от най-коментираните участнички в предаването потегля на своеобразно турне, като първите спирки от него са Пловдив и София.

Любов и светлина Ваня ще раздаде първо на доброжелателите си в града под тепетата. Срещата им е насрочена за 16 януари и ще се проведе от 15 ч. „Ще отговарям на въпроси за Фермата, личния ми живот и обученията, които правя“, анонсира мотиваторката. На място тя ще продава и дневника си „Моето по-добро аз“ с автограф и лично послание.

Събитието ще се повтори и няколко дни по-късно – на 23 януари, само че този път в столицата. Началото на срещата е отново от 15 ч., а Ванчето и този път ще е готова да позира за безброй селфита с почитателите си.

След обявяването на двете срещи пък последователите на Павлова вече я канят на сходни събития и в други градове като Варна, Бургас, Враца и Шумен.