Въпреки скръбта: Кръстьо Лафазанов играе в Стара Загора

Актуални новини
11:39 - 06 Октомври 2022
3615
Въпреки скръбта: Кръстьо Лафазанов играе в Стара Загора

Въпреки скръбта по загубата на своята съпруга Елена Начева, Кръстьо Лафазанов днес излиза на сцена заедно с Мариан Бачев и със специалното участие на Калин Сърменов в Стара Загора с емблематичната комедия „Да, господин премиер“ от Антъни Джей и Джонатан Лин.

Те ще излязат на сцената на Културен център „Стара Загора“ от 19:00 часа. Това съобщиха за БТА организаторите от импресарска къща "Вер-ди Арт".

Зрителите ще се насладят на много забавни ситуации. Пиесата е съчетание на убийствена политическа сатира, поднесена с изтънчен английски хумор.

Министър-председателят Джим Хакър и неговият началник на кабинета Хъмфри Апълби имат 24 часа, за да спасят Великобритания и Европейския съюз от криза, която изглежда няма как да бъде контролирана.

В един свят на финансови катастрофи, глобално затопляне, нелегални имигранти, 24 часови новини, смартфони и сексуални компромати, единственото спасение изглежда много съмнителна сделка с външния министър на Кумранистан.

10 трилиона евро е заемът, който богатата на нефт централно азиатска държава предлага на разпадащия се Европейски съюз. Но всичко това зависи от удовлетворяването на една много… специфична потребност на външния министър Айтикеев. Сякаш цялата световна лудост се е събрала резиденцията на премиера в Чекърс.

Постановката е дело на Борис Панкин, сценография е на Петър Митев. Участват още Тони Минасян, Рада Кайрякова, Константин Икономов и Светослав Пеев.