Въпреки забраната: Андреа купонясва в заведение (Снимки)

Нещо за четене
22:45 - 12 Януари 2021
26352
Въпреки забраната: Андреа купонясва в заведение (Снимки)

Фолкаджийката Андреа се издаде, че посещава нелегално заведения. Бившата-настоящата на Кубрат Пулев качи няколко клипчета от бар или ресторант, не става съвсем ясно от кадрите. На видеото се вижда как келнери и сервитьори обикалят из клуба, а в ръцете си блондинката държи наргиле, видя Lupa.bg.

Най-вероятно заведението се намира в столицата и нарушава противоепидемичните мерки, но едва ли ще бъде глобено. Според източници на Lupa.bg,  редица барове и ресторанти работят, като се влиза с парола, така си гарантират, че няма да има глоби, но от време на време някое селфи или стори във фейсбук издава собствениците на клубове, които искат да са над закона.

Както сайтът ни писа, нелегални барове и дискотеки са работили и на Коледа и Нова година. ММА бойците Георги Валентинов и Даниел Илиев сами се похвалиха с постове в социалните мрежи, като не скриха името на заведението, където са купонясвали. Андреа обаче се издаде местоположението си, но най-вероятно е някой от баровските ресторанти, които посещава певицата.