Въргала се върна при туркинята Джани

Карамфилов развали 30 годишен брак заради младата актриса, после я заряза

Топ
14:20 - 03 Юни 2021
4934
Въргала се върна при туркинята Джани

Втори шанс на любовта помежду си са дали актьорът Влади Карамфилов и младата му колежка Тезджан Ферад - Джани. Новината, че двамата са се събрали, потвърждават снимки, които актрисата е споделила в социалните мрежи. На кадрите Тезджан е в компанията на комедийния ас, който от своя страна нежно целува сина ѝ Иван-Александър от първия ѝ брак.

Момчето страда от аутизъм и изгражда много силна и специална връзка с Влади още преди 2 години, когато двамата се запознават. Възродената страст между Въргала и актрисата не остава скрита и от погледите на техните колеги. Въпреки откритата демонстрация на любовта си, към момента Джани и Влади не споделят един покрив. Джани е в родния си град Силистра, в който ремонтира дома си, където ще живее със сина си, а Въргала е неотлъчно до болната си майка в София, която оцеля като по чудо миналата година след тежък инсулт.

Двамата се разделиха преди две години. Тогава Джани сподели пред столичен седмичник, че двамата имат различна представа за партньорство, но призна, че все още изпитва силни чувства към Въргала и че едва ли скоро ще се излекува от тях. Искрата на любовта между тях пламва на снимачната площадка на филма му "Операция "Шменти-Капели". Според мълвата зад раздялата на Въргала със съпругата му Силвия след 30-годишен брак, стояла именно любовта му към младата Тезджан.