Васи Инстаграма се съблича гола, ако Гришо спечели "Ролан Гарос"

Кариерата на най-добрия ни тенисист върви надолу, но това не му пречи да има много фенки

Спорт
16:03 - 02 Май 2019
8483
Васи Инстаграма се съблича гола, ако Гришо спечели "Ролан Гарос"

Всички българи, които обичат тениса, а и изобщо спорта, се надяват отново да видят Григор Димитров в познатата форма, когато беше в Топ 10.

Напоследък кариерата на най-добрия ни тенисист върви надолу, но това не му пречи да има много фенки.

Всички очакват той да се върне на победния път и да ги зарадва с трофеи от най-силните турнири. Скоро започва "Ралон Гарос" - Откритото първенство на Франция, което се провежда на червени кортове.

Сега за хасковлията има още по-голям стимул да бие и да спечели - Васи Инстаграма.

"Ако Григор Димитров спечели „Ролан Гарос“, ще се съблека гола!" - обяви една от най-популярните и изкусителни дами в инстаграм - Васи Стоянова.

19-годишната петричанка има над 1 млн. последователи в социалната мрежа. Тя ежедневно публикува провокативни снимки, в които акцент са огромните ѝ гърди.

Красавицата, която живее в Германия, е фенка на тениса и с мъка следи срива на Григор Димитров в световните ранглисти. От тази седмица хасковлията вече е 49-ти - неговата най-ниска позиция от 2012-а насам.

Заради липсата на по-сериозни резултати букмейкърите не дават големи шансове на българина за титла от турнира в Париж (26 май – 9 юни). Неговият коефициент е 67. През миналия сезон Гришо достигна до третия кръг, където отпадна от Фернандо Вердаско.

Васи Стоянова - Инстаграма ще се опита да даде цялата си положителна енергия, за да вдъхнови Гришо.