Васил Иванов: Ще разкрия такива далавери , че няма да ви се вярва!

Разследващият журналист готви ударен старт на новото си предаване

Новини
19:32 - 12 Септември 2019
59850
Васил Иванов: Ще разкрия такива далавери, че няма да ви се вярва!

Още в първото издание на предаването „Неделята на NOVA” ще покажем мои журналистически разследвания за далавери в местната власт, здравеопазването и други области от обществения спектър". Това заяви завърналият се преди няколко месеца в Нова телевизия Васил Иванов.

"Става въпрос за огромни злоупотреби, които шокират дори мен, въпреки дългогодишния ми опит като разследващ журналист", поясни той дни преди старта на новото предаване.

Васил Иванов и Мая Костадинова ще правят и журналистически прочит на събитията през отминаващата седмица. В екипа са още Тина Иванова и Мариян Станков – Мон Дьо. „Щастлива съм, че към „Неделята на NOVA“ се присъединиха утвърдени имена в телевизионната и разследваща журналистика, които повярваха в идеята да създадем нов публицистичен проект. В екипа сме убедени, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината. В това ще насочим усилията си – да покажем различни гледни точки, сериозно да разглеждаме актуалните теми и да стигнем до скритите за обществото факти с разследванията, върху които работим“ – заяви Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

Рубриката тръгва тази неделя в 16,55 часа по Нова. Пряк конкурент на предаването е вече утвърдилото се "120 минути" по Би Ти Ви, водено от Светослав Иванов.