Васко Кеца го закъса със сърцето

Общество
07:56 - 21 Април 2020
6070
Васко Кеца го закъса със сърцето

Голямата звезда на естрадната ни музика Васил Найденов го закъса сериозно със здравето. Изпълнителят на "Болката отляво" дълго отричаше пред медиите за проблемите си, но най-после реши да разкрие своите несгоди. Миналата година 69-годишният изпълнител отмени няколко поети ангажимента, но така и не назова причината за това свое решение. Появиха се слухове, че е тежко болен, но той яростно ги отрече.

Към днешна дата Васко се престраши да сподели със своята публика, че има сериозни проблеми със сърцето и непрекъснато ходи на изследвания. Любимецът на цяла България изтърва откровението, докато разказваше за създаването на своя голям хит „Болката отляво“. Лекуващите го доктори обявили парчето за своя песен, химнът на сърдечните хирурзи, сподели Васил Найденов в предаването „Преди обед“ с ръка на сърцето и с надеждата по-рядко да му се налага да се среща с лекарите по лош повод.

Той призна, че изключително много се притеснява за здравословното си състояние в момента заради върлуващия коронавирус. Васко осъзнава, че попада в рисковата група и се е барикадирал в дома си, без да си показва носа навън, нито пък да се среща с приятели и познати.

Като типичен представител на зодия Дева Кеца е маниакален чистофайник и хипохондрик. Наскоро той сподели в интервю за седмичника "Уикенд", че на всеки две седмици си прави тест за COVID-19.