Във Фейсбук тръгна кастинг за астронавтите на Слави

Актуални новини
16:40 - 12 Юли 2021
11607
Във Фейсбук тръгна кастинг за астронавтите на Слави

Амбициозният приоритет на Слави Трифонов България да подаде заявление за членство в Европейската космическа агенция и да изпрати двама български астронавти в НАСА се оказа най-интригуващата идея на партийния лидер. Минути, след като той обяви това си намерение, в социалните мрежи започна да ври и кипи от номинации и предложения.

„Ще изпратим - вика Слави - мъж и жена в Космоса. И един северомакедонец. Вие сега само изберете кой да е македонецът, другото е готово”, предложи във Фейсбук малко след живото включване на Слави Мирослав Иванов. И приложи към коментара си пророческия колаж на „Капитал” от 9 юли, където един до друг в скафандри се мъдрят Мая Манолова, Христо Иванов и Тошко Йорданов.

"Христо Иванов пак прецакан. Слави Трифонов наблегна (след като набързо разпредели няколко стотин милиарда за различни неща) на изпращането на българин и българка като астронавти към звездите. Има ли нещо неясно?", риторично пита и Георги Неделчев. 

„Предлагам първият български астронавт да се казва Иван Стоименов Гешев”, обяви на стената си и адв. Николай Хаджигенов. Във форума под публикацията негов фейсбук приятел е приложил и колаж с главния прокурор на Луната.

„Всичко Мара втасала, само астронавтите забравила и от Република Северна Македония също, да си говорят! За разлика от Славчо, който с Никой не си "говори", явно Звездите му го говорят.

С тези Изявления, Трифонов си Изми ръцете "моя избор е това, няма да се коалирам с никого", всички които не сте съгласни - духайте супата, а КОЙ Бил - Рекетьора?? Все повече започвам да вярвам на думите, изречени от Божков в едно интервю..."Може би партията не принадлежи на Слави. Слави е една реплика на статуквото.

Много се надявам да не бъда прав", възмущава се на идеята Атанас Захов.

„Най-добре и Слави Трифонов да изпалва към Космоса!” предлага пък Цветелина Вълчова.