Възпълничките ченгета в Тайланд - в дебелариум

Със сигурност от това могат да се поучат и да вземат пример и полицейските шефове у нас

Новини
02:00 - 01 Януари 1970
7460
Възпълничките ченгета в Тайланд - в дебелариум

Полицейските управления от цял Тайланд изпращат своите най-дебели служители на лагер за отслабване като част от националната програма, наречена "Унищожаване на кореми". Със сигурност от това могат да се поучат и да вземат пример и полицейските шефове у нас.

След успеха на двуседмичния пилотен проект представители на органите на реда с най-голямо наднормено тегло се подлагат на интензивна физическа активност.

Всяко управление ще делегира периодично до трима полицаи с наднормено тегло. Те ще карат велосипеди, ще тренират и ще приемат само здравословна храна, богата на протеини, за да свалят нужните килограми.

"Работиш бавно и се движиш бавно, докато се поклащаш. Това е неприемливо, ако си полицай, натоварен със задачата да арестуваш престъпници, тъй като трябва да си бърз и ловък", смята старши сержант Сорнпеч Чантарак, чиято роля е да налага спазването на диетата в новата програма.

Всеки полицай в лагера има специална лична карта, в която се отбелязва неговият прогрес - теглото му преди и след лагера.

Снимките, публикувани на фейсбук страницата на Love Police, се радват на много внимание, като повечето коментари са положителни.

Хората реагират с похвала към служителите на реда и тяхната усилена работа за намаляването на теглото.