Вдовицата на Андрей Баташов дари наследството му

Нямам развод, затова нося фамилията на съпруга ми, изповяда се Боряна, която влиза в "Денсинг старс"

Изповеди
18:30 - 15 Февруари 2024
36941
Вдовицата на Андрей Баташов дари наследството му

Вдовицата на актьора Андрей Баташов - Боряна е дарила наследството му на неговите племеннички. Това разкри самата тя. Боряна решила да дари част от жилището, в което двамата живеели, на двете му племеннички. 

Баташова заяви още в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви, че с Андрей са нямали развод и затова тя още носи фамилията му като негова съпруга и вдовица.

16 години след участието на актьора в шоуто "Денсинг старс",  Боряна също влиза в танцувалното предаване.

Вдовицата на големия актьор си спомни, че в първия сезон през 2008 г. мъжът й се състезава в предаването, а водещи са Радост Драганова и Тодор Колев. Точно Колев разкрива, че Андрей се е оженил тайно, докато тече предаването. След един от танците на Баташов, Колев изстрелва:

"Андрей, разбрах, че си се оженил. Кога ще почерпиш?", а актьорът, задъхан от танците отвърнал кратко: "Спокойно, ще почерпя". Влюбените се женят в тесен кръг далеч от медиите, но заради Колев цяла България разбира, че един от най-желаните ергени у нас вече е зает.

"Между мен и Андрей беше любов от пръв поглед. Аз нямам развод с Андрей, затова нося и фамилията му. Що се отнася до наследството му, аз получих част от апартамента, в който живеехме. Дарих тази част на неговите две племеннички", обясни Баташова.

Боряна сподели, че неласкавият прякор "веселата вдовица" й лепнали медиите след като отишла на концерта на Георги Христов няколко дни след смъртта на Баташов. Направила го в памет на съпруга си, който много искал да присъства, защото Андрей и Жоро Христов били много близки.