Вдовицата на Шарлопов люби фитнес инструктор

Бояна се беше поболяла от грижи по 4-те си деца от милионера, но вече си стъпи на краката

Ексклузивно
23:15 - 13 Декември 2019
152236
Вдовицата на Шарлопов люби фитнес инструктор

Ослепителната съпруга на отишлия си внезапно преди година и половина мултимилионер Стефан Шарлопов – Бояна, постепенно е стъпила на краката си след трагедията и отново е активна на интимния фронт, научи Lupa.bg. Блондинката все още не е готова за сериозна връзка, но напоследък е допуснала до сърцето си млад фитнес инструктор, с когото да споделя самотните нощи.

За разлика от повечето весели вдовици на покойни родни олигарси като Весела Кюлева или Дарина Павлова, Бояна наистина понесе тежко удара от смъртта на половинката си. Г-жа Шарлопова се затвори за няколко месеца в дома си и отслабна драстично, покрай грижите за четирите си малки деца Бояна, Стефани, Илия и Георги.

Бояна залага на фитнеса... и инструкторите

„Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам”, казва Бояна. Това обаче не й пречи да задоволява естествените си нужди на млада жена с як мъжага на име Петър, десетина години по-млад от нейните 40. Тя обаче нямала никакво намерение да го запознава със семейството си и, или да задълбочава връзката си с него, твърдят приятелки на вдовицата.

„Бубето не е някоя зажадняла за бик крава, която ще се остави да бъде използвана от златотърсач. За нея на първо място винаги ще са децата. Който си мисли, че може да я омотае в любовна паяжина, сам ще се заплете, твърдят приятелки на Шарлопова.

Любoвнитe плaмъци нa Cтeфaн и Бoянa прoдължaвaт дa гoрят цeли 17 гoдини. Зaпoзнaвaт ce, кoгaтo тя e нa 23 и oщe нa първaтa cрeщa тoй я зaвлaдял, a тя билa кaтo хипнoтизирaнa. Прeдлoжeниeтo зa брaк дoшлo cлeд рaждaнeтo нa първaтa им дъщeря.