ВЕЧЕН! След операция на гръбначния стълб, Ози Озбърн се завръща на сцената

Музикантът работи по два албума

САЩ
09:47 - 02 Октомври 2023
2698
ВЕЧЕН! След операция на гръбначния стълб, Ози Озбърн се завръща на сцената

Ози Озбърн oбеща на феновете си, че предстоят вълнуващи новини, касаещи кариерата му, след като се възстанови напълно след последната операция. 

Припомняме, че музикантът претърпя множество операции на гръбначния стълб, следствие от структурни увреждания. След тежкото си падане през 2019 г. рок легендата призна, че най-накрая вижда светлина в тунела и не се предвиждат нови големи операции - засега. На този етап Ози се чувства добре и сподели амбициозни планове за бъдещето си.

Бившият член на "Black Sabbath" разкри, че иска да направи "още един албум" и да се завърне към турнетата. В интервю за сп. "Metal Hammer" той обясни: "Благодарение на Бога, цялата операция е завършена успешно", като добави, че "се чувства добре - просто всичко се е проточило".

Озбърн призна, че е мислел, че още "преди месеци" ще си стъпи на краката и не е очаквал да му се случва "постоянно нещо лошо". Той също така отбеляза, че макар и в момента да може да прави движения , все още "не може да ходи правилно", но въпреки това "вече не изпитва болка и операцията на гръбначния стълб е минала чудесно". Самопровъзгласилият се за "Принц на мрака" сподели и че през 2024 г., "влиза във форма" що се отнася до това да прави музика. "Съвсем наскоро направих два албума, но искам да направя още един и след това да се завърна ударно на музикалната сцена."

Ози обсъди и факта, че има студио в дома си в Англия и очаква с нетърпение да се свърже отново със звукозаписния продуцент Андрю Уат. "Ще записваме в началото на следващата година", обяснява той. "Искам да не бързам с този албум!"

Освен в музиката, Ози наскоро навлезе и в света на подкаст индустрията. Той и останалите от семейство Озбърн: жена му Шарън и двете им деца - Кели и Джак, създадоха подкаст, наречен "The Osbournes", в който споделят противоречивото си мнение един за друг и за това, което се случва по света.