ВЕЧНА ДРУЖБА! Заедно ли са Лена Бориславова и Соня Колтук. във Версай?

Чака се коментар на ситуацията от Радостин Василев

Политика
16:46 - 20 Септември 2022
14211
ВЕЧНА ДРУЖБА! Заедно ли са Лена Бориславова и Соня Колтук. във Версай?

В навечерието на парламентарния вот някои от най-изявените фигури в обществения ни живот решиха да се отдадат на заслужена ваканция, вместо да обикалят и да агитират по села и паланки. Секссимволът на кабинета "Петков" Лена Бориславова е във Франция с годеника си Мирослав Иванов. А може би и с още някого?

Хубавата Лена пусна в инстаграм профила си снимка от Galerie des Glaces във Версай, където се кипри с небрежна усмивка и спортно облекло.

Минути по-късно обаче в социалните мрежи се появи крайно интригуваща фотография на известната журналистка Соня Колтуклиева от същото място. Дамата от Петрич, която е изчестна в последно време със силния си уклон към ГЕРБ, се фръцка на същото място в предизвикателна, бяла премяна.

Дали опитната репортерка преследва Лена, или двете обикалят заедно като първи дружки? Това се чудят спотици интернет потребители при появата на странното съвпадение.

Истината вероятно е съвсем по-прозаична. Соня е решила саркастично да уязви по-младата си политическа опонентка. Поне до момента на написването на този материал бившият министър Радостин Василев не е коментирал Снимката на Колтуклиева.