Вечната Алла Пугачова: Ще успее ли руската прима да напусне Изарел

Фенове гадаят дали семейството ѝ ще се премести в САЩ

Свят
10:09 - 09 Октомври 2023
5150
Вечната Алла Пугачова: Ще успее ли руската прима да напусне Изарел

В ранното утро на 7 октомври сили на терористичната палестинска групировка “Хамас” навлязоха в израелска територия и предизвикаха кървав конфликт. Докато светът изтегля своите граждани и наблюдава как ще се развият военните действия и заложническата криза, в руските медии се коментира каква ще бъде съдбата на техните сънародници, които се установиха в Израел след избухването на войната в Украйна. Много от тях работят в кино- и шоубизнеса и не са съгласни с политиката на Москва, което означава, че едва ли ще се върнат в Русия.

Едни от първите заминали за Обетованата земя през пролетта на 2022 г. бяха певицата Алла Пугачова, съпругът ѝ Максим Галкин и двете им деца-близнаци, които вече учат в израелско училище. Дали сега ще решат да напуснат новото си отечество?

Фенове на звездното семейство предполагат, че може би сега двойката ще реши да отлети в Съединените американски щати за известно време - в Маями. Там Кристина Орбакайте, голямата дъщеря на Пугачова, има собствен имот. Най-големият внук на дивата - Никита Пресняков, син на Кристина, също живее там със съпругата си. Този вариант е най-вероятният - защото Галкин, Пугачова и децата имат израелски паспорти, а не толкова отдавна Израел въведе безвизов режим със САЩ. Тоест, няма да им се налага да попълват документи и да чакат - опаковат куфарите и отлитат. Те няма да са притеснени и финансово - богатството на певицата се изчислява на около 100 милиона долара, а през последната година тя продаде и недвижимите си имоти в Русия.

Пътуването обаче не е толкова лесно предвид здравословното състояние на примата. В началото на септември тя много трудно понесе полета от Израел до Латвия, където трябваше да излезе на сцената на музикалния фестивал в Юрмала, но колабира. Заговори се дори, че Пугачова е избрала мястото, където да бъде последният ѝ дом - гробището “Кузминское” в Москва, където е положен брат ѝ.

Самата певица засега пази мълчание, а съпругът ѝ проговори едва вечерта в събота. В поста си той отбеляза Тел Авив, което значи, че засега звездното семейство се намира там.