Вечната депресарка Лана дел Рей се омъжи, дано се развесели

Съпругът й Джереми е разведен баща на 3 деца

Шоу
18:16 - 27 Септември 2024
1340
Вечната депресарка Лана дел Рей се омъжи, дано се развесели

ИЗвестната с депресивните си парчета Лана Дел Рей официално е омъжена жена, след като вдигна сватба с ловеца на алигатори Джереми Дюфрен в четвъртък - само един месец след разкриването на романса им.

Двойка размени обети в Луизиана, край същия залив, където Дюфрен организира популярните си обиколки с лодка в блатата.

В разпространени снимки и видеоклипове се вижда как 39-годишната изпълнителка върви към олтара хванала баща си Робърт Грант и с цветен букет в ръка.

Лана сияе облечена в развяваща се бяла булчинска рокля, а косата й е прибрана в опашка, която се спуска през едното рамо.

Класическата дълга до земята рокля е с елегантно деколте с волани и шлейф, който се влачи по чакълестата пътека.

Вместо обичайната си шапка на шофьор на камион, Дюфрен е облечен с шикозен черен костюм, бяла риза и кафяви кожени обувки за сватбата им в задния двор на дома му. 

След като каза "Да", Джереми, родом от Луизиана и разведен баща на три деца, сграбчва ръката на Лана, докато се отправят към рецепцията на открито. Младоженците минаха покрай една от прочутите лодки, с която Дюфрен обикаля блатото, която беше завързана за пристана и украсена с бели цветя за специалния ден на двойката.

Сватбата и приемът се състояха на общественото пристанище, с безброй маси, разположени под масивни бели шатри на тревата. Сестрата на Лана Каролайн Грант и брат й Чарли също присъстваха на бракосъчетанието. Това е първи брак за певицата и втори за любимия й.

Сватбата се случва само часове след като TMZ съобщи, че Лана и новият й съпруг са получили брачно свидетелство в понеделник, 23 септември. 

Певицата се среща за първи път с бащата на три деца през 2019 г. За връзката им се заговори след като бяха забелязани да се държат за ръка на 25 август в Англия. Въпреки че преди време отрече да имат връзка, по-рано този месец тя присъства с Дюфрен на сватбата на Карън Елсън.