Векилска сяда в стола на болния Георги Любенов

Новини
21:21 - 13 Октомври 2020
5577
Векилска сяда в стола на болния Георги Любенов

Мариана Векилска ще води предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ1, докато Георги Любенов е под карантина. Водещият оповести в социалните мрежи днес сутринта, че тестът му за Ковид-19 е дал положителен резултат.

Векилска ще води съботно-неделния коментарен блок по БНТ още този уикенд, на 17 и 18 октомври. Журналистката има богат опит в подобно предаване, още от появата на Би Ти Ви тя води сутрешния блок, в продължение на пет години е водеща на сутрешния блок „Тази сутрин“, от 2010 г. до 2019-а води и „Тази събота и неделя“. След това работи към преговорния екип към европейската организация по въздухоплаването в Брюксел, а сетне се завърна у нас, където за кратко мина през Военно-историческия музей. В началото на септември Векилска се завърна в новата програмна схема на БНТ.

От „Сан Стефано“ 29 уверяват, че в телевизията са предприети допълнителни мерки за дезинфекция на помещенията и студиата. На всички членове на екипа на Георги Любенов са направени PCR тестове, резултатите все още се очакват.