Венци Мицов: Чалга медиите ни формират мнението на всеки лунатик

Критичното мислене убива хора, убеден е музикантът

Новини
12:09 - 27 Юли 2021
2277
Венци Мицов: Чалга медиите ни формират мнението на всеки лунатик

Музикантът Венцислав Мицов, който е и бивш столичен съветник, изрази своята позици, касаеща ваксинирането и коронавируса.

Кюстендилецът не пропуска да се изкаже по различни социални проблеми, а този път публикува мнението си в профила си във Фейсбук.

"Идва Делта вариантът. Държавата стартира кампании за ваксинация. Статистиката започва да показва увеличаване на болните. Телевизиите говорят за отговорното поведение. И в тоя момент в ефира се кани Мангърката", стартира Мицов.

"Ами... съжалявам, че ще го кажа, но чалга медиите ни са толкова зле, че формулират мнението на всеки лунатик като “критично мислене”. Само че това “критично мислене” убива хора. И в тоя ред на мисли спрете всякакви кампании относно ваксините", допълни той.

"Спрете всякакви мерки. Пуснете всички навсякъде. Унищожете всички ваксини или ги изнесете в Бутан. Така и така изборите бяха спечелени от антиваксърите ИТН, които базираха част от поп-фолк кампанията си върху Мангърката, Чорбанката и Антония Първанова (едно време Таня Дончева я наричаше Антония Фармация в интервюта, сега може би не я нарича, че нали и двете са част от новата прогресивна общност)", допълни музикантът.

"Спрете всичко, пуснете ги тия хора да си плюят в устите и ще видите, че това ще помогне. А сега отивам да си направя клизма с чайче от сухи съчки", завърши Венци Мицов.