Венци: Неделев и Десподов разхождаха фланелките в Прага

Сърмов тичаше в свински тръс, изцепи се футболният шеф

У нас
14:14 - 10 Юни 2019
2038
Венци: Неделев и Десподов разхождаха фланелките в Прага

Футболният шеф Венци Стефанов разкъса от критиките част от звездите в националния отбор заради загубата 1:2 от Чехия в Прага. Нашите поведоха с ранен гол, но след това сдадоха фронта и допуснаха обрат.

„Играхме с девет души в Прага. Звездите ни Неделев и Десподов само разхождаха фланелката. Дори предлагам на Балъков да не им дава нови фланелки - да излязат с тези от Чехия, които така или иначе не изпотиха. Георги Сърмов също не ми хареса. Вижте го само как тичаше в свински тръс (б.а. - умерен конски ход) при втория гол на Патрик Шик.

Оптимист съм все пак за националния отбор, защото по-голямата част от играчите дават всичко от себе си. Въпросът е Балъков да говори с така наречените "звезди" и да ги накара да се раздават, а не само да разхождат националния екип", коментира чичо Венци.

Тази вечер командата на Красимир Балъков излиза на поправка срещу Косово на националния стадион „Васил Левски”. Нашите вече браха ядове срещу коравия съперник на негов терен и с доста зор стигнаха до равенство 1:1 в първия двубой.

Снимка: Lap.bg