Венци Стефанов: Бербатов да управлява Бентлито и жена си

Спорт
18:33 - 26 Ноември 2021
4945
Венци Стефанов: Бербатов да управлява Бентлито и жена си

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново коментира мнението си по темата с президентския пост в БФС и борбата по оста Димитър Бербатов- Борислав Михайлов. Стефанов също така призова Бербатов да си управлява "Бентлито".

"Не те разбрах, какъв Конгрес? Не четохте ли решението на съда? Сега понеже не им изнася, искат още един. Това не е конкурс за малоумници. Да видим колко пари е дало това момче". 

"Българският футбол ще се оправи, когато се оправи държавата. Когато стане - тогава. Виждате, че във всички държави от нашата черги, които се оправиха, се оправи и футболът. Ние искаме с трици маймуни да ловим".

"На единия касиерка му открадна 4 милиона - ще управлява българския футбол. Митко Бербатов прави изказване "Аз не мога да управлявам с Боби Михайлов" - той не е дошъл да оправя българския футбол, той е дошъл да управлява. Да си управлява "Бентлито" и жена си", заяви Стефанов след нулевото равенство между Славия и Ботев Пловдив.

Шефът на "белите" коментира и собствения си тим, като потвърди, че има реален интерес към Светослав Вуцов, но в България няма кой да му даде исканите пари.

"Това е футболът. Ботев е много сериозен отбор и който ги подцени, ще страда. Ние си работим усърдно, виждате. Ако някой бъде трансфериран, ще бъде заместен".