Венци Стефанов: ЦСКА много скоро ще стане собственик на "Българска армия"

На стотина клуба беше платено, за да гласуват за Бербатов, заяви президентът на Славия

Спорт
15:18 - 22 Октомври 2021
2963
Венци Стефанов: ЦСКА много скоро ще стане собственик на "Българска армия"

Президенът на Славия - Венцеслав Стефанов, заяви, че съвсем скоро ЦСКА ще стане собственик на стадион "Българска армия".

"ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, за което аз безкрайно много се радвам. Щастлив съм, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази. Ще вземат базите съвсем скоро. Това не се пише, но аз ви казвам в аванс. Сигурен съм, че това ще стане. Така трябва да бъде“, заяви босът на "белите" по време на днешната си пресконференция.

Въпросният казус от дълго време е сред водещите въпроси свързани с "червения" клуб. В началото на месеца спортният министър Андрей Кузманов разкри, че води разговори с ръководството на ЦСКА и "Сердика Спортни имоти" ЕАД за това "червените" да получат както стадион "Българска армия", така и тренировъчната база в Панчарево. Това обаче ще се случи при определени условия, които ЦСКА трябва да изпълни.

Стефанов коментира и Конгреса на БФС.

"80-100 клуба са били добре подпечатани, за да гласуват за Димитър Бербатов. Раздадоха се пари на най-малките клубове, сподели шефът на "белите".