Венци Стефанов нападна Боби Михайлов: Защо си давам парите за футбола, за да ви хрантутя ли?

Някаква Илонка Джалева, която посрещаше и изпращаше Марк Бата, писала доклад за мен!?, негодува босът

Спорт
15:49 - 27 Август 2019
5943
Венци Стефанов нападна Боби Михайлов: Защо си давам парите за футбола, за да ви хрантутя ли?

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, остана разочарован от действията на ДК към БФС, която го глоби с 5 000 лева. Причината е изказванията, които Стефанов направи по адрес на главния съдия Стефан Апостолов след равенството на "белите" с Лудогорец. Припомняме, че реферът опорочи мача, като ощети грубо и двата отбора.

Ето какво каза Венци Стефанов пред Гонг:

"Някаква си Илонка Джалева, чиято работа беше да посреща и изпраща Марка Бата, е писала до Дисциплинаната комисия. За какво ме глобяват с 5 000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора.

Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл.

Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава.

Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки".