Венци Стефанов: Разходите ни срещу Левски са големи, затова и билетите са по 20 лева

Аз не съм майка Тереза и каква вина имам, че две фракции от агитката на сините си бият помежду си, попита президентът на Славия

Спорт
15:33 - 20 Септември 2019
1616
Венци Стефанов: Разходите ни срещу Левски са големи, затова и билетите са по 20 лева

"Славия няма вина за враждата сред феновете на Левски. Когато те ни гостуват, полицаите са много, а съответно и разходите. Ние ползваме услугите на частна охранителна фирма и малко полицаи, а сега униформените ще са над 100", обясни цената от 20 лева за билет президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Трябва да платим близо 20 000 лева на полицията за този мач. Какво сме виновни ние, че две агитки на Левски се бият или каквото там правят. Едно домакинство, срещу Ботев (Враца), например, ни излиза 3-4 хиляди лева. А сега като прибавим пожарната и пунктовете, които ще осигурим, домакинството на Левски ще ни излезе 22 000 лева. Къде са 3-4 хиляди, къде са 22 000 лева. Затова сложих цена на билета 20 лева, за да може нещо да се покрие. Ние нямаме толкова голям клубен бюджет. Не съм майка Тереза!", допълни още Стефанов.

"Чувам, че щели да бутат оградите, да влизат и да трошат. Каквото направят, ще си понесат последствията. Трябва да се получи спортен празник, а не хулиганско сборище. Трябва да говорим за футбол, а не за вандали", каза колоритният президент на белите.