Венета Харизанова се разведе след 11 години брак

Стил
14:51 - 19 Април 2022
12579
Венета Харизанова се разведе след 11 години брак

Българската Моника Белучи, както се представя Венета Харизанова, вече официално е разведена жена. Бившата моделка на няколко пъти е споменавала, че връзката със съпруга й е само фиктивна, като двамата имат отворен брак, пътуват заедно, живеят под един покрив, но не спят в една стая. Това се налагало заради желанието на Харизанова да има свое собствено лично пространство. Е, днес вече двамата не са семейство и дори и фиктивният брак е завършил с развод. 

Пенсионираната манекенка се омъжи за съпруга си Емил Маринов преди 11 години, след като двамата имаха дълга връзка, но проблемите им започнаха след сватбата. Венета непрекъснато се оплаквала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на отношенията им. Освен това името й било забъркано няколко пъти в паралелни отношения с други мъже. Всичко това с годините натежало. На няколко пъти съпругът на Харизанова поставял  документите за развод на масата, но красавицата и не искал да чуе.

„Венета отдавна не е със съпруга си в този смисъл, който се придава на думата брак. Приятелите им дори се чудят защо им беше нужно да се женят, като винаги са си живели по този бохемски начин“, коментират запознати с аферите на Харизанова

Двамата на практика са разделени от години. Не делят един и същ етаж в семейната къща и дори не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от дома, а Емил сутерена. Според запознати  той има нова приятелка, която често посещавала дома им.