Венета Райкова на вечеря с футболна звезда

Нещо за четене
12:17 - 06 Януари 2022
4996
Венета Райкова на вечеря с футболна звезда

Венета Райкова изпадна в поредната си интимна изповед. Блондинката сподели с последователите си в социалните мрежи, че е била сваляна от футболна звезда, но не разкри името на ритнитопковеца и дали се е стигнало до нещо повече от вечеря с мъжа. 

"Сега ще ви разкажа кога разбрах, че съм написала българските “50 нюанса сиво” Преди 4 г. след като се разведох, излязох на вечеря с футболна звезда. Беше запазил дискретна зала в ресторант в Бояна, масата отрупана с храна, той говори, а да си призная аз по принцип не слушам мъжете, когато ми говорят, а само кимам заинтересовано, но тогава стана интересно!  Разбрах, че още с излизането през 2016г. книгата ми “Триумът на кучките” е станала любима на футболистите от националния отбор по футбол! Защото"Когато пътуват на лагери и мачове в чужбина, те четат секс сцените и мастур…????". Знаех, че съм описала особено горещи секс сцени, но чак тогава разбрах силата и въздействието на “Триумфът на кучките”, похвали се Венета.

Част от последователите на някогашната водеща на предаването "Папараци" се усъмниха в думите й и предположиха, че Райкова просто си прави реклама колко е харесвана и успешна.