Вени Марковски разби кремълската опорка за женомъжете боксьори

Докато някои световни медии само пишат за това, време е спортистите и всички разумни хора да започнат да действат

Спорт
21:12 - 04 Август 2024
4913
Вени Марковски разби кремълската опорка за женомъжете боксьори

Интернет пионерът и общественик Вени Марковски се зае да обясни на родния запенен Ганьо откъде тръгват теориите за жените-мъже в световния бокс. Четете Внимателно преди да напсувате Имане, Лин Ю, БОК, МОК и Сорос:
 
УВОДНИ ДУМИ:

Алжирската боксьорка Иман Хелиф и тайванската боксьорка Лин Ю-Тин не са си сменяли пола и няма никакви основания да бъдат смятани за мъже или транс-жени. Няма никакви доказателства, че те имат XY-хромозоми или дори повишени нива на тестостерон. Алжирското законодателство не позволява юридическа смяна на пола.

Всичко друго, което четете по социалните медии, е основано на теории на конспирацията, както и на манипулативни твърдения, базиращи се на лични мнения. Личните мнения не са факти. Твърдения без факти са безпочвени. Когато се посочват източници, подкрепящи твърденията, те трябва да са меродавни, а не съмнителни.

А сега по фактите за това как тръгва слухът, че жените са мъже:

Човекът на снимката, който стои пред източноправославните икони, е президентът на Международната боксова асоциация г-н Ума́р Наза́рович Кремльов (истинска фамилия — Лутфулоев). Кремльов - като от Кремъл, а не Кремлев, както го пишат някои в България.

Съветският мошеник Кремльов

Преди година, в съобщение в личния си канал в Телеграм той каза, че имало нещо съмнително около двете боксьорки, като в интервю за ТАСС обясни, че те имали XY-хромозоми. Ръководената от него МБА отказва да предостави каквито и да са факти, подкрепащи това негово твърдение.

Кой е г-н Лутфулоев (Кремльов)?

Разбира се, близък до Кремъл, ”преизбран” за шеф на МБА… без избори! Биографията му - дори тази, публикувана на сайта на МБА - е интересна; обърнете внимание на образованието и кога го е получил. Потърсете информация и за получените от него награди и кой му ги е връчил (запознатите няма да бъдат изненадани).

Самата МБА е с отнета акредитация от МОК и не е призната от редица други международни боксови асоциации поради редица корупционни скандали и подкрепа за репресивния режим на Путин, изразяваща се в политически пристрастно разрешение за участие в международни състезания за руски и белоруски боксьори, а дори и изключване за известно време на Украинската федерация…

Когато избухна скандалът около алжирската боксьорка Кремльов записа видео, в което стои пред повече от дузина православни икони и критикува с цинични* думи Олимпийските игри в Париж като „откровена содомия и унищожаване на традиционните ценности“ и обвинява МОК, че е позволил на „транссексуални спортисти“ да присъстват на игрите.

Да не забравите: това са безпочвени твърдения и лични мнения на г-н Кремльов, а не факти. Както и личностни нападки, разбира се, та се налага да Ви напомня какво гласив Първата ми аксиома за поведението в Интернет: Личностните нападки издават липса на аргументи. Когато някой напада опонента си, това е знак, че е ядосан, че няма възможност да докаже правотата си, но и показва неразбиране, че с такива нападки издава слабата си позиция.

П.П. Някои задава ли си въпроса защо някои хора си избират фамилии, близки до Русия? Кремльов, Волгин…

______
* — От телеграм канала на г-н Кремльов: “Олимпийските игри през 2024 г. са чиста содомия и унищожаване на традиционните ценности в целия свят и Томас Бах е отговорен за това".

"Масови нарушения, жалби, тормоз над спортисти, липса на сигурност и дори пренебрегване на символите на олимпийското движение са само малка част от това, което се случва в момента на Олимпийските игри в Париж. Участие на транссексуални спортисти и подигравка с религията. Има спешна нужда да се спаси олимпийското семейство от Томас Бах, който вече се е превърнал в истински отцепник от обществото. А тези които го подкрепят са овце, на които им липсват човешките ценности. Те убиват женския спорт, докато IBA се застъпва за истинско равенство между половете, традиционни, семейни и човешки ценности, уважение към всички религии и равни възможности за хората!

Докато някои световни медии само пишат за това, време е спортистите и всички разумни хора да започнат да действат. Международната асоциация за приятелство, като провежда чисти и открити състезания „Световни игри на приятелството“, дава правилния пример за цялата спортна общност. Само заедно можем да изчистим олимпийското спортно движение от злото и дяволите като Бах и неговия екип!”.