Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф

„Живот в розово“ под акомпанимента на триото на Ангел Заберски отбелязва 60-та годишнина от кончината на кралицата на шансона

Култура
11:47 - 15 Ноември 2023
2343
Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф

В името на щастието, да не съжаляваш за нищо, Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф в концерт-спектакъла „Живот в розово“. Съпровождана от триото на маестро Ангел Заберски, тя ще ни пренесе в света на една усмихната Пиаф, обичаща живота, музиката и любовта.

Ще се срещнете с образа на La Mome "момичето" от Париж, различен и далечен от трагичните и мрачни клишета, които твърде често ни пречат да видим, нейната светла страна, споделят организаторите.

Концерт-спектакълът е по сценарий на Марияна Арсенова, в чест на 60-годишнината от кончината на Едит Пиаф и в рамките на събитията, посветени на 30-годишнината на Франкофонията в България, под патронажа на вицепрезидента на България Илияна Йотова.

Събитието в столицата е на 26 ноември – в Sofia Live Club, а в Бургас – на 29 ноември, в „Модерен театър“. Входът е свободен за хората под 18 и над 75 години.

Елате да преживеем заедно Париж, френската култура и „Ла жоа де вивр“ („La Joie du Vivre“) или „Радостта да се живее“, чрез любовта, изпята в песните на Едит Пиаф, канят от екипа на спектакъла.