Вергов показа как се пуска биде без ръце

Топ
23:24 - 27 Януари 2020
2694
Вергов показа как се пуска биде без ръце

Първият гост в новото вечерно шоу на bTV - Юлиан Вергов показа нагледно пред тв аудиторията как се пуска биде без ръце. Пред водещия Николаос Цитиридис популярният актьор изигра скеч с въображаем хигиенен душ, видя Lupa.bg

Преди да стигне до комичната сцената, Юлиан разказа как преди години, докато си почивал в апартамента си на партера, видял през прозореца крадец, който се опитвал да измъкне касетофона от колата му. Вбесен, той изхвърчал от вкъщи и се сбил с дребния престъпник.

За разлика от Вергов обаче, противникът му бил въоръжен с отвертка и през цялото време го удрял с нея. Когато тупаникът приключил, Юлиан се запътил към вкъщи и установил, че не може да отключи вратата на дома си - всичките му пръсти били счупени. Наложило се жена му, с която тогава били само гаджета, да го закара в „Пирогов“.


След като се прибрал с гипсирани ръце Вергов усетил, че му се ходи по голяма нужда. Отишъл в тоалетната, свършил работа и една тогава включил, че няма как да се хигиенизира с изпочупените си горни крайници. За да не изпадне в конфузна ситуация пред любимата си, той измислил хитър начин да се справи геройски сам. „Да знаете, има изход, не е толкова трагично! Влизате в банята.

С кутрето на едната ръка, което единствено можете да движите, сваляте подвижния душ на земята. Настъпвате го, за да не шава и да не плиска наоколо. Пускате водата, отново с кутрето, а със свободния крак проверявате температурата на водата, за да не се изгорите.

После натискате с крак душа така, че струята да плиска от пода към вас и да изпълнява функцията на биде. След това заемате поза ала Жан Клод Ван Дам“, обясни Вергов и приклекна в страничен напад над въображаемата струя, предизвиквайки истеричен смях и аплодисменти в публиката на шоуто.